el trioNúria Brull

Nascuda a l’Ametlla de Mar, realitza estudis musicals a l’Agrupació  Musical Mestral de la mateixa població, al Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona, al Conservatori Superior del Liceu i al Conservatori Claude Debussy de París, on obté Medalla d’or en Perfeccionament de Música de Cambra.

Forma part del Quartet de saxos Limnos, del duo Agua e vinho i del duo Brull versus Mor, entre d’altres formacions amb les quals ha realitzat concerts arreu de Catalunya i l’Estat Espanyol, França i Llatinoamèrica.

Juntament amb la pianista Anna Mor i el poeta Jordi Cervera va protagonitzar la inauguració del Festival de poesia de Reus, l’any 2009, amb l’espectacle Ciutat.  Des del 2005 és professora al Conservatori del Liceu  i a l’EMM BaliNet de Sant Boi de LLobregat.


Jordi Salvadó

Nascut a Reus, és bateria des de 1990. Format al Taller de Músics de Barcelona, a l’Escola Àctua de Música Moderna de Reus i a l’Escola Municipal de Música de La Selva del Camp, ha participat per a artistes diversos en discos, gires i videoclips a nivell estatal com Actor Secundario Bob, De Prestao o Fito Luri.

Des de 2004 es dedica també a les percussions de flamenc col·laborant amb diferents artistes i companyies de ball: Cía. M. Carme Fraga, Francis Núñez, Cía. Tato Romero, Cor Cal·líope, Núria Díez, Luisa Márquez, Centre de Lectura o la masterclass d’Antonio Canales a Tarragona el 2011. És també co-fundador del grup Alquimia Flamenco, especialitzat en flamenc per a ball, amb qui ha realitzat recitals arreu de Catalunya, França i Navarra. 

Des de 2001 és mestre de música al Col·legi Sant Josep de Reus, i des de 2012 és el Director musical de “La gran Nadala” (Canal Reus TV i Ajuntament de Reus), amb una coral de 1.400 infants. Director musical del Concert dels 25 anys de la Fundació Reddis i del Concert dels 20 anys de Canal Reus TV.


Anna Mor

Nascuda a Reus, obté els Estudis Superiors de Piano al Conservatori del Liceu de Barcelona sota el mestratge del concertista de piano Cecilio Tieles, i el Postgrau de Música Moderna amb el cap de departament de jazz del Liceu de Barcelona, Iñaki Sandoval. Curs d’improvisació amb el Catedràtic del Conservatori Reina Sofia de Madrid, Emilio Molina. 

Participa en recitals de música contemporània i de cambra arreu de Catalunya, en projectes interdisciplinars on la música es barreja amb altres branques com el video-art,  la poesia i la dansa. 

Ha estat professora de piano, improvisació i harmonia al Conservatori Professional de Música de Vila-Seca i les escoles de música d’El Vendrell, Torredembarra, Salou i Montblanc. Actualment treballa al Conservatori de Vila-Seca.

També es dedica a la difusió de la música contemporània i el flamenc en col·laboració amb compositors com Joan Albert Amargós, Xavier Pagès-Corella, Carlota Baldrís, Maria Rosa Ribas i Marian Márquez.

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: